Utvalda textilier och perfekt passform.
A
Wallins Syateljé syr till både dam och herr. Vi syr och hjälper till med design, styling eller konsultation inom scenkläder, showkläder och danskläder. All beställning måttbeställs och skräddarsys, vilket innebär en nära kontakt med Er som kund och personlig service.

Vi börjar med att boka in ett första möte där Ni som kund berättar om era önskemål och idéer. Kanske har Ni redan egna idéer på vilka färger, tyger och Ni önskar till Er nya dräkt, och vill få hjälp att utveckla designen. Vi kan hjälpa Er genom att arbeta vidare på Er ursprungsidé eller en helt ny design.

Därefter bokar vi ett nytt möte då vi tillsammans arbetar fram modell, bestämmer material och jobbar utifrån de behov som finns för att kunna röra sig bra på scenen eller dansgolvet. Vi tar de mått vi behöver till att rita Ert mönster.

Vid nästa möte gör ni Er första inprovning. Detta för att Ni ska få perfekt passform och vi ska kunna göra eventuella ändringar som behövs, eller som kunden önskar.Detta för att Ni ska få perfekt passform och vi ska kunna göra eventuella ändringar som behövs, eller som kunden önskar.

Hur många inprovningar det blir beror på kunden och vald modell men normalt är det 3-4 provningar innan det slutgiltiga plagget är klart att använda. 

 

 
Högtid & Bröllop